Veel gestelde vragen

Hieronder tref je de antwoorden aan op de meest gestelde vragen. Zorg ervoor dat je deze goed doorleest, zodat je weet waar je aan toe bent.

Door usability testing zien bedrijven hun eigen website, app of prototype door de ogen van de gebruiker.

Tijdens een usability test voeren gebruikers een aantal taken uit (bijvoorbeeld het plaatsen van een order of het vinden van een contactnummer). Gedurende de test denkt de tester hardop na en geeft feedback waar nodig. 

Dat met als doel om websites en apps gebruiksvriendelijker te maken. 

Nadat je bent toegelaten tot de respondentenpool van User Sense kun je betaalde usability testen uitvoeren.

Wanneer je tijdens de aanmeldprocedure ervoor kiest om de vragenlijst van User Sense in te vullen krijg je 15 euro per test uitbetaald. Kies je ervoor de vragenlijst niet in te vullen, dan krijg je 10 euro per test.

Een usability test duurt gemiddeld 20 minuten. 

Nadat je bent toegelaten tot de respondentenpool van User Sense kun je betaalde usability testen uitvoeren.

Wanneer je tijdens de aanmeldprocedure ervoor kiest om de vragenlijst van User Sense in te vullen krijg je 15 euro per test uitbetaald. Kies je ervoor de vragenlijst niet in te vullen, dan krijg je 10 euro per test.

Een usability test duurt gemiddeld 20 minuten.

Om als tester bij User Sense aan de slag te gaan heb je een desktop, laptop of mobiele telefoon met Android of IOS nodig. Het is wel van belang dat je tijdens het maken van usability testen goed zicht- en verstaanbaar bent. 

Door als tester usability testen uit te voeren verschaf je bedrijven inzicht in hoe gebruikers hun producten te gebruiken. Zo wordt duidelijk wat wel werkt, wat niet werkt en hoe websites en apps moeten worden aangepast om een breder publiek te kunnen bereiken. 

Op die manier draag je dus direct bij aan een softwarevriendelijkere wereld!

Wanneer je de aanmeldprocedure hebt doorlopen en bent toegelaten tot de respondentenpool van User Sense kun je betaalde usability testen uitvoeren. 

Het moment waarop je een betaalde usability test accepteert en hebt uitgevoerd, wordt deze gecontroleerd door ons nakijkteam. Hierbij kijken we of de video voldoet aan onze kwaliteitseisen, die je in de aanmeldprocedure terugvindt. 

Na goedkeuring van de video wordt de uitbetaling binnen vijf werkdagen op jouw bankrekening gestort. 

Yes!

Het aanmelden als usability tester bij User Sense is zonder verplichtingen. We houden je op de hoogte wanneer je in aanmerking komt voor een betaalde usability test, maar jij beslist of je de opdracht aanneemt. 

We streven er naar de kwalificatietesten binnen vijf werkdagen te beoordelen. 

Wanneer ons kwalificatieteam de test heeft beoordeeld, sturen we je een email met de uitslag. De video wordt beoordeeld op de kwaliteitscriteria van User Sense. 

(kopie 3)

Contact

Send us a message

We'll get back to you in 24-48 h.